Campeerplaatsen in Lapland, Zweden
Slide background
Slide background
slider-6
Slide background

Hartelijk welkom in Zuid Lapland en op Meselefors Camping!

Bent u op zoek naar een camping in Zuid Lapland in Zweden? Dan bent u bij Meselefors Camping in Vilhelmina aan het juiste adres! Naast kampeerplekken voor tenten en caravans kunt u bij ons ook vakantiehuisjes huren of overnachten in onze herberg.

Meselefors, de leukste camping in heel Lapland!

Meselefors Camping is gelegen in het plaatsje Vilhelmina in Zuid Lapland in Zweden. Het open veld van de camping grenst aan de oever van de rivier de Ångermanälven, waar een grillhuisje staat. Daarnaast beschikt de camping over twee servicegebouwen en een receptie met een winkeltje, toeristeninformatie tijdens het hoogseizoen en de verkoop van visvergunningen.

In de zomer zijn er tal van activiteiten op en rondom de camping. Zo beschikt de camping over een grote grillplaats, vlakbij de camping ligt een recreatieplas met uitstekende vismogelijkheden voor onze gasten, u kunt een bootje huren en er is mogelijkheid tot activiteiten met een gids. Ook is het mogelijk om te jagen op kleinwild.

Camping in Lapland, Zweden

Camping

Meselefors Camping in Lapland heeft in totaal 31 tent- en caravanplaatsen. Honden zijn op onze camping van harte welkom!

Vakantiehuisjes in Lapland, Zweden

Vakantiehuisjes

Op Meselefors Camping in Lapland zijn 7 vakantiehuisjes te huur welke geschikt zijn voor twee tot maximaal 7 personen.

Herberg Meselefors

De herberg bestaat uit een hoofdwoning met 2 slaapkamers (8 bedden) en een achterhuis met 3 slaapkamers (6 bedden).

31 camping plaatsen

7 vakantiehuisjes

Huisdiervriendelijk

Fiets verhuur

Rolstoelvriendelijk

Inlandsbanan op 100 meter