Herberg

Herberg Meselefors bestaat uit een hoofdwoning met 8 bedden verdeeld over 2 slaapkamers en het achterhuis met 6 bedden verdeeld over 3 slaapkamers. Daarnaast heeft de herberg een ontmoetingsruimte.

Hoofdwoning

De hoofdwoning is ons grootste huis en heeft 2 slaapkamers op de bovenverdieping.

Kamer 1 heeft een eenpersoonsbed, een stapelbed, tafel en stoelen. Kamer 2 heeft een eenpersoonsbed en 2 stapelbedden, tafel en stoelen. Beneden is een grote en volledig uitgeruste keuken en een grote gemeenschappelijke ruimte met tv en toilet.

Prijs per kamer, incl. gebruik van de douches: 375 SEK/dag. Huur van het hele huis: 750 SEK/dag

NB! Omdat het aantal bedden beperkt is raden we aan om vooraf te reserveren!

Achterhuis

Het achterhuis heeft 6 bedden verdeeld over 3 slaapkamers, een eetkamer, en een kleine maar complete keuken met warm en koud water.

Het achterhuis is ideaal voor grotere gezelschappen. Douches en toiletten bevinden zich in een aangrenzend servicegebouw.

Prijzen: 250 SEK/kamer/dag of 680 SEK/dag voor het gehele huis.

Ontmoetingsruimte

In de hoofdwoning is een gezellig ingerichte gemeenschappelijke ruimte. Hier vind je ook meerdere fotoalbums die de geschiedenis van onze camping vertellen.

Conferenties

In zowel de hoofdwoning als het receptiegebouw kunnen conferenties gehouden worden. In de hoofdwoning is ruimte voor 15 personen, in het receptiegebouw voor 10 personen. Zo dicht bij de natuur te zijn is inspirerend voor de hele groep!

Neem contact met ons op voor meer informatie.